Kvällsfoton från Chania, Kreta.

Idag, när regnet hänger i luften här i Sverige, så längtar jag tillbaka till vår resa till Kreta. Den veckan var livet så lätt, till skillnad från hur det är nu. Igår fick vi ett besked som kommer att förändra framtiden. Det var så oväntat så det blev som att få en spark i magen.
Att inte veta, att inte kunna tänka eller planera. Känner mig så maktlös.
 
Egentligen skulle sambon och jag packat våra saker och åkt till Småland idag för att fira midsommar där, men nu vill vi bara vara ifred. Bara han och jag.
 
Jag kommer att lämna bloggen för ett tag nu. Jag orkar liksom inte.

K ä r l e k

Det är inte bara kossor som fastnat på kameran den senaste tiden utan även hästar och inte vilka hästar som helst, utan islandshästar, min favoritras♥. Att de sedan befann sig precis vid havet gjorde fotostunden helt fantastisk. Islandshästar och hav, det blir ju nästan inte bättre.

Från Skåpesundsbron

Vi går längre och längre in i juni månad, men än har jag inte drabbats av några direkta sommarkänslor. Jag ställer mig frågan "blir det inte bättre än såhär?".
 
Den här helgen passerade förbi precis lika fort som de brukar göra. I lördags var det Sveriges nationaldag, något jag inte la någon större vikt vid. Firade ni på något sätt?
Vi spenderade dagen mest åt massa mys. Fika vid kohagen och en skogspromenad. Vad resten av tiden gick till det vet jag inte.
Under söndagen var vi inbokade på två husvisningar, varav det ena huset låg på Orust, så dit fick vi ta oss denna helgen också. Det är tredje helgen i rad vi åker dit nu, men inte mig emot, jag gillar det. På vägen dit så passerar man över Skåpesundsbron. Utsikten uppe från den tycker jag är så himla fin och jag gissar att det är fler som tycker samma sak, för det är många som stannar till och fotar. Själv gjorde jag det för två veckor sedan, så bilderna här över är från det tillfället.
 
Hur resultatet blev av husvisningarna, det är inget jag kommer ta om här. Troligtvis är det bara att göra sig förberedd på att leta vidare.

Djur ger mig så mycket mer än människor

Om det är någonstans jag sitta i evigheter så är det utanför en hage fylld med hästar, kor, får eller vad det nu må vara för djur som går där.
När vi var över en sväng på Orust förra helgen så såg jag en hage fylld med håriga kossor och när jag såg att de också hade kalvar hos sig så var jag ju bara tvungen att stanna där och fota. Sockersöta♥

Sushi

Då var det måndag och ny vecka igen. Inte bara ny vecka förresten, det är ju ny månad också. Juni. Är det sommar på riktigt nu då? Inte om jag tittar ut genom mitt fönster i alla fall.
Helgen passerade fort förbi, som den alltid gör och trots att jag hade en riktig slöhelg så känner jag mig inte det minsta utvilad. Det dåliga måendet hänger kvar och jag vet inte vad som är fel.
 
Som jag skrev i fredags så skulle jag ju testa på att göra egen sushi för första gången och resultatet ser ni här nere↓. Själv tycker jag inte sushi är det minsta gott så jag smakade inte ens men enligt sambon var de perfekta och det är hans åsikt som räknas.
Det var riktigt kul att göra sushi så det lär jag göra det fler gånger.
 
Efter att ha spenderat alleles för mycket tid inne kände jag att jag behövde frisk luft, så i fredags kväll fick det bli en tur till havet.
Att vara vid havet känns som det enda stället jag kan andas på. Kanske betyder det här att jag kommer vara försvunnen från bloggen ett tag, men jag vet inte. Jag tar en timme i taget.



RSS 2.0
Matbloggstoppen