L O V E


Två bilder från ett snöigt Göteborg


Testat mitt nya objektiv

Igår köpte min snälla pojkvän ett nytt objektiv till mig, så idag var då tanken att jag skulle ha testat det en hel del. Dock hade jag klätt mig alldeles för dåligt för att vara ute så efter bara tre sekunder darrade jag som ett asplöv och hade noll känsel i hela kroppen så det blev inte många bilder tagna innan jag var tvungen att ge upp.

En tjuvstart

Fast det är ganska så många dagar kvar till semmledagen (heter det ens så?) så blev det en liten tjuvstart här hos mig igår då jag serverade semlor till fikat. Två var mölade pappa och pojkvännen glatt i sig medans jag själv valde att avstå. Gillar inte semlor alls.
 
Nu har vi precis vaknat här hemma. En kopp kaffe ska drickas och sedan är det att fara till träningshallen som gäller. Jippie!

Gärdsgårdar är fina

Är det något jag tycker är riktigt fint och charmigt så är det gamla gärdsgårdar. De ramar in ängar så vackert och ger en liten gammaldags känsla som jag gillar. Dessa bilder fotade jag i Småland, under julhelgen. Jag ville passa på när landskapet för en gångs skull var täckt av snö.

Änder och snöfall

Dessa änderna fotade jag under min promenad på julaftons morgon i Småland. Jag önskar att jag hade haft mer tid till att stanna upp, men det fick bli en snabb photoshoot på några minuter bara innan jag var tvungen att gå vidare.
 
Idag är det verkligen underbart väder ute. Solen strålar och små små snöflingor faller från himlen. Vackert helt enkelt. Tyvärr hinner jag inte riktigt ta tillvara på detta då jag har massor att ordna nu ett par timmar, men jag håller tummarna för att det ska vara lika fint till helgen, då ska jag också njuta♡.

Julgranspynt

Nu är alla julsaker bortplockade här hemma. Skönt på ett vis, men det känns lite deppigt att inse att julen faktiskt är över, samtidigt får jag se det som ett steg närmare våren.
Här nedanför ser ni lite foton på julgranspynt som tagits av mig under julen.

Spår i snön

Jag önskade ju mig en vit julafton och det fick jag också
Såhär i efterhand kan jag ångra att jag inte tog chansen och fotade mer vintriga bilder, men inte hade jag räknat med att snön skulle försvinna bort lika snabbt som den kom.

Mitt "pepparkakshus" 2012

Haha, gud vad det är pinsamt att visa den här bilden egentligen. Detta är då mitt "pepparkakshus" som jag gjorde till denna julen. Tanken var ju att det skulle bli ett fint Eiffeltorn, men jag får väl säga att jag misslyckades ganska så rejält med den planen. Smarta jag kom nämligen på, sent på kvällen den 23 december, att jag inte hade byggt ihop det, så mitt i alla annan stress så skulle jag då ställa mig och trixa med detta och då fanns inte orken eller inspirationen till att dekorera det så som jag tänkt utan det fick bli enkelt och fult. Verkligen inte den bästa tidpunkten för sådant här pysslande.
Fast kanske ser man lite att det är Eiffeltornet för min lillebror på 3 år pekade på mitt bygge och sa "Det där är Paris". Gullunge

Första Januari 2013

Det blev en mycket blöt och regnig nyårsafton inne i Göteborg, men jag fick en mysig kväll ändå. Efter en bio och middag så promenerade vi längst Avenyn bland alla fulla människor och det var också där jag befann mig på tolvslaget.RSS 2.0
Matbloggstoppen