Min outfit en söndagseftermiddag vid havet

Jacka - Adidas | Kofta - Mildred från Cream | Underklänning - JSFN | Pälskrage, Stickade strumpbyxor och Knästrumpor - H&M | Stövlar - Skopunkten
 
Såhär såg jag ut igår när vi promenerade i solskenet vid havet.

Lisebergslängtan

Är det någon mer än jag som tycker att Lisebergshjulet är så mysigt när det lyser i mörkret? Just detta hjulet var det "motiv" som jag fotade igår när fotosuget sprang på framåt kvällskvisten och mörkret hunnit falla ute.
Just nu längtar jag riktigt mycket tills årets öppning av jul på Liseberg. Förra året var det regn exakt varje gång vi var där inne, men i år håller jag tummarna för att det ska hinna bli snö lagom till premiären. Det är så mycket mysigare att strosa omkring där inne om det faktiskt är vitt på marken och lite minusgrader i luften.
 
Vilket härligt väder det har varit ute idag förresten. Lite småkyligt kanske, men strålande solsken. Jag blev helt överlycklig. Efter en lugn och skön morgon så åkte sambon och jag till havet och han fotade mig lite.
När jag promenerade vid havet kom jag på hur längesedan det var som jag var där. Jag måste prioritera in och åka dit oftare, andas lite frisk luft.

Rosa julstjärna

I lördags fick jag denna fina rosa julstjärnan av mamma. Undra om den kommer överleva ända fram till jul?RSS 2.0
Matbloggstoppen