Några dagar med syster

Hallå på er. Hoppas ni mår bra. Jag själv har haft ett par fina dagar med syster. Vi har:
Promenerat i Slottsskogen, Haga och längs Avenyn.
Shoppat - både i Nordstan och på Frölunda Torg.
Varit på bio och sett Maleficent - sjukt bra film.
Suttit i solen, druckit te och pratat massor av skit.
Haft filmkvällar, ätit onyttigheter och bara myst.

Tjörn

Igår lyckades min fina sambo komma tidigt ifrån jobbet vilket resulterade i att vi satte oss i bilen och åkte mot Tjörn. Vi hade inget speciellt ärrende dit, vi tyckte bara att det lät som ett bra mål. Kameran var med såklart, men det enda fotostoppet blev i Skärhamn, resten av tiden spenderade i bilen. Timmarna tickade på trots allt.

Jönköpings stadspark

Vädret var kanske inte det mest utflyktsvänliga under våra dagar i småland men när mina syskon var i skolan och mamma och pappa jobbade så passade Affe och jag ändå på att åka runt lite i närområdet. Ena dagen stannade vi till i Jönköping och gick ett snabbt fotovarv inne i stadsparken trots att vädret var grått och regnet hängde i luften.
Det är så mysigt med sådana här parker där det går lite djur man kan kika på, men det sorgliga är att det alltid finns personer som vill förstöra. Den 26 maj i år blev Tindra, ett veckogammalt föl, så illa misshandlad av någon att hon fick avlivas. Hur kan man göra så mot ett djur? Det är för mig helt obegripligt.
 
Utsikten över Jönköping↓
Charmiga stugor↓
Jag tror att det här är mamman till det misshandlade fölet↓

Bal, student och tråkigt besked

Då så, då är jag tillbaka igen. Förra veckan lämnade jag Göteborg för att spendera några dagar på det småländska höglandet och vara med och fira när syrran tog studenten. Tänk att min lillasyster har blivit så stor ♡.
Veckan var som en berg- och dalbana för mig med mycket positiva stunder men jag fick också ett tråkigt besked, ett av de värsta man kan få. Jag fick reda på att cancern hade tagit min fasters liv. Hemska, vidriga sjukdom. Allt gick så fort. Som ni kanske kan förstå så är jag ganska tung i sinnet just nu, arg och ledsen. Jag kan verkligen inte förstå att min faster inte längre finns.
 
Syster och hennes balkavaljer.
Utspring från skolan.
Fina fina syster
Lastbilsflakåkande med klassen.
Min syster ville vara lite unik så hon hade en "svenskaflaggan"klänning på sig på studentdagen.

Björkö

Igår tog vi oss en sväng till Björkö. Det var så varmt och skönt i solen och mysigt att promenera i hamnen bland båtarna och andas havsluft. Välbehövligt som tusan.
 
Så idag är sista dagen hemma innan jag far iväg till Småland, så det finns en hel del att göra. Jag vill ha renstädat överallt, tvätten ska tvättas och väskorna packas. Utöver det hoppas jag hinna njuta en stund i solen med en kopp kaffe.RSS 2.0
Matbloggstoppen