Hej då Göteborg - Hej Grekland

G o d m o r g o n !
Äntligen är dagen här som jag gått och längtat efter den senaste tiden. Om en stund ska vi åka och lämna hunden hos hundvakten och sedan går dagen bara ut på att dubbelkolla så att allt packat och klart inför resan.
Jag har resfeber deluxe just nu, men detta ska bli så himla underbart.
Framåt eftermiddagen kommer jag att sitta incheckad och klar på Landvetter flygplats och vänta på att få kliva ombord på flyget och åka mot Grekland och värmen. Om allt går som det ska så kommer vi landa på Kos under natten.
Datorn kommer jag att lämna här hemma, för under den här lilla tiden jag är borta kommer det inte finnas tid för något bloggande utan då vill jag uppleva andra saker.
Vi hörs när jag är hemma igen.
 
 

L u n c h t a j m

Jag verkligen älskar detta vädret, men något jag tycker är svårt när det är varmt, det är att äta.
Värmen och halsont är ingen bra kombination, det gör att det blir ännu svårare och jag inte är så sugen på att mat alls.
Bilden nedanför visar lunchen jag överraskade pojkvännen med igår i solen.
Hjärtanplättor, gammaldags vaniljglass & blåbär.

Söta kalvar


V E T E


Islandshästar


Outfit på ett vetefält

Linne + Spetslinne - H&M | Great Britain Sjal - GeKås | Leggings - Cubus | Boots - Skopunkten
 
Igår passade jag på att ta tillvara på det fina vädret så jag åkte iväg på en liten fotorunda tillsammans med Affe. Vi hamnade ute på landet, mitt på ett vetefält, där  jag själv passade på att posa lite framför kameran. Resultatet blev i och för sig ganska så hemskt, men så kan det gå. Det är bara för mig att fortsätta öva. Nobody is perfect - even if I try.RSS 2.0
Matbloggstoppen