I'm going to Afrika

Wiii, gissa om jag är överlycklig nu!
Jag längtade efter en resa och i April flyger jag och Affe till Egypten. U N D E R B A R T

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då. Jag och Affe firar inte denna dagen på något speciellt vis, men till kvällen har vi bokat en bio. Lite vardagslyx en torsdagskväll

Någon har tappat sin rostiga sko

Rinner inte lyckan ur skon om den hänger sådär upp och ner? Eller hur är det man brukar säga?
Åh, jag har sådan lust att åka till de där gamla husen snart igen och fota lite mer. Men det får nog allt se till att bli lite finare och varmare väder först. Jag höll ju nästan på att frysa ihjäl när vi promenerade där i lördags.

Äskhults By

I lördags förmiddag tog jag och Affe oss en liten åktur för att jag skulle få fota lite, här är en del av bilderna som blev. Jag verkligen älskar den gamla miljön

Isbjörnsfotografering

Finns det inget kul att fota utomhus så får man helt enkelt hitta på egna motiv och försöka fantisera lite. Precis detta gjorde jag igår. Jag hittade en liten isbjörn här hemma, den har kommit som leksak i ett kinderägg en gång, och jag tyckte den passade perfekt att placera i snön. Så här blev resultatet av mina foton.

När kommer våren?

Okej, det är ju faktiskt bara Februari ännu, men nu längtar jag oerhört mycket efter våren.
Tänk att få promenera i vårsolen och fota vårblommor, ni vet snödroppar, vitsippor, krokus och vad det nu är mer för blommor som brukar tittar upp.
Just nu tycker jag att världen mest är ful. Det är grått, regnigt och smutsigt, vilket har fått mig att tappa fotolusten lite grann.

Regn och Snö

Efter att vi varit i Ullared i lördags så stannade vi till ett par minuter vid fästningen i Varberg innan vi åkte hem till Göteborg igen. Då var det underbart väder ute. Stor skillnad mot dagens busväder. Nyss när jag var ute så ösregnade det, men nu har regnet övergått till stora snöflingor istället - och jag som längtade efter vårväder, inte snö igen.
Jag verkligen avskyr när det snöar och sedan blir slask på dirkekten.RSS 2.0
Matbloggstoppen