Playing with the snow

Bilder från söndagens photoshoot. Översta bilden är oredigerad och de andra har jag snabb lekt lite lätt med i PhotoScape.
 
Satt mig precis och kikade igenom bilderna som vi knäppte i söndags, alltså jag kan inte annat än att skratta åt mina miner jag gör när jag är koncentrerad, jag ser ut som en riktig surbitch.
Tyärr blev det väldigt få bilder som går att behålla, jag skyller största delen på mig, att jag blir hemsk på kort, men sedan hade även Affe lyckats få fokus på väldigt mycket konstigt haha. Men jag skriver som vanligt, vi hade roligt och det är det viktigaste. Ligger snön kvar kanske det blir nya fotoförsök i helgen.

Outfit en kall söndag vid älven

| Stickad tröja - Hotline | Vitt linne med spets - Gekås | Sjal - Ester Elenora | Svarta jeans med skinndetaljer - Fått från lillebror | Skor med fransar - Skopunkten
 
Det här hade jag på mig i söndags när jag och sambon var ute och fotade. Vi tog en liten spontantrip och hamnade utanför Kungälv längs med nordre älv. Det är roligt att hitta nya fina platser som man inte varit vid innan.

Full rulle hela gårdagen.

Two pics from Saturday's photoshoot.
 
Igår invaderades vårt hem av hantverkare som skulle sätta in nya glas i våra fönster och eftersom jag inte ville vara hemma och känna mig i vägen så valde vi att ta en liten utflykt till Ullared. Det märktes mycket väl att det är lågsäsong för dem där nu för det var hur lugnt som helst inne i varuhuset - gôr gött att slippa trängas.
En hel del shoppat fick vi allt också, eller mest sådant här tråkigt som förbrukningsvaror men det känns ju bra att ha bunkrat upp en del. Två tröjor, ett par byxor,en väska och lite nytt smink var väl ungefär det jag minns att jag köpte i övrigt.
 
När vi kom hem igen var det ju bara att ta tag i städningen efter hantverkarna. Alla fönster fick putsas om, gardinerna skulle hängas upp igen och alla lampor och sådant plock som jag har på fönsterbrädorna skulle ställas tillbaka på sin plats. Och eftersom de klampat runt här inne med skitiga skor så var det ju bara till att städa golven också. Gissa om jag var smått irriterad.

Jag i lördags

| Vit polotröja - B-young | Linne med spets - Gekås | Vinröda byxor - Gina Tricot | Sjal med pärlor - Ester Elenora | Skor med fransar - Skopunkten | Nagellack - Silk Road från Isadora
 
Hela denna helgen har bestått av mysiga stunder känns det som - inte helt fel. Vi fick hoppa över fotorundan i fredags, pågrund av tvättid, men istället så gav vi oss ut både i lördags och söndags. Det blev i och för sig inga överdrivet bra bilder, men roligt hade vi och det är det som är det viktigaste för mig. Jag älskar att hitta på sådan här saker med Affe.
Trots roligheter så inser jag, varje gång jag går ut, hur mycket jag inte är gjord för vinter och kyla. Visst, snö och istappar är fint men nu längtar jag efter grönt gräs, lövfyllda träd, fina blommor och framförallt v ä r m e.
 

Ett ställe att åka tillbaka till

Igår behöve jag lite frisk luft så jag tog jag med kameran ut och tänkte fota lite snöiga landskapsbilder, men istället stannade vi till vid det här "vattefallet". Det här stället visste jag inte ens om att det fanns, men jag blev väldigt glad att jag hittat det. Hit måste jag åka tillbaka till och då ska stativet med för att förhoppningsvis lyckas fota en fin bild.

Havsluft♡

Det var flera månader sedan jag var ute på Öckeröarna och att få komma ut dit och andas lite frisk havsluft gjorde mig genast lite piggare, även om det så bara varade för den stunden vi var där. Jag älskar havet.

Att komma ihåg att det är nytt år.

Gott nytt år och god fortsättning på 2014 får jag väl skriva nu, såhär lite i efterhand, då bloggen har fått stå tom i ytterligare några dagar.
Jag firade inte nyårsafton på något speciellt sätt i år. Jag var ensam med Affe och vi valde att gå på dubbla filmer på bion, Hundraåringen och Sune på bilsemester.
Nyårskyssen vid tolvslaget skedde i bilen - men jag klagar inte.RSS 2.0
Matbloggstoppen