I ett försök att fånga hösten

Som jag skrivit innan så har jag inte hunnit med att fota hösten så mycket i år. Detta känns väldigt tråkigt men det är inte så mycket jag kan göra åt saken nu. För ca två helger sedan när sambon var och besökte mig i småland så satte vi oss i bilen och försökte hitta lite platser där höstens tecken inte helt försvunnit, men det projektet var lättare sagt än gjort. Istället fastnade ett järnålders gravfält (Torsa stenar) och lite stugor från Nässjö hembygdspark på fotona.

Here I am, again.

Lite bilder på mig från en an våra utflykter.

K o r ♡


Ibland vill man bara stanna till och fota

Något jag tycker är väldigt mysigt det är att åka in på små skogsvägar och inte i förväg vet så noga vart jag hamnar. Ibland åker jag förbi platser eller motiv som jag bara vill fota, men det är ju inte alltid kameran är med och då får man åka tillbaka vid ett senare tillfälle. I somras såg jag denna mjölkpallen efter en väg och den bara ville jag fota så i lördags åkte jag förbi den igen - och denna gången var kameran såklart med.

Dagarna här

Lördag morgon. En dag jag borde tagit chansen att sova ut efter veckans slit på jobbet, men istället för att sova så var alarmet ställt för att jag skulle ge mig ut på en tidig fotorunda. Min förhoppning var att jag skulle fånga en fin soluppgång, lite frost på marken och smått dimmigt över kohagarna, precis så som morgonarna har varit under i stort sett hela veckan, men såklart, denna morgonen bjöd på regn och grå himmel. Med andra ord så stämde det inte alls med hur jag hade hoppats. Kossorna verkade, tur nog, på gott humör ändå och kom fram och var sociala.
Sen jag kom till Småland så har största delen av tiden gått till att jobba, efter det har syskonbus stått på listan.
 
I helgen har jag hunnit med att både äta middag och ha filmkväll med storebror och hans lilla familj och igår kväll trängde vi, nästan alla syskon, ihop oss i syrrans rum och myste framför en film.RSS 2.0
Matbloggstoppen